Biden dă liber la LGBTQ+ peste tot, inclusiv la dușurile fetelor

Incredibil ce poate face un psihopat!
Incredibil ce poate face un psihopat!

Bă frate, iată cretinismiul impus de un psihopat care a ajuns la putere. Cum poți să permiti unui băiat care se crede fată accesul în baia, dușurile și vestiarele fetelor din școală. Trebuie să ai probleme mintale să accepti așa ceva. NU suntem homofobi, fiecare să facă ce vrea, fiecare cu fetishurile și orientările lui/ei sexuale. Însă! NU forța pe nimeni să te accepte, nu încerca să te impui, nu mă obliga pe mine să cred că tu ești fată, daca biologic ești băiat! Valabil și pentru fetele care se cred băieți.

Nu încerca sî îmi faci mie obligații și restricții, crezânt că esti mai superior sau mai superioară din cauza ca ai orientarea sexuala învers față de cea cu care te-ai născut! Fă coaie ce vrei cu viața ta, dar încetează să mai faci parade si alte căcaturi prin care să arați ca tu esti altfel? Te crezi mai special? Da, ești special! Mi se rupe de orientarea ta sexuală, așa că nu mai încerca să te impui. Crezi ca este normal să ai drepturi extra? Jet oceanic! Vreau și eu atunci aceleași drepturi extra ca și tine! De azi mă indentific ca un Zeu, care poate face ce vrea și nu răspunde în fața nimanui! Cum ți se pare acest lucru? Daca îți spun să stai în cap, va trebui să te supui, pentru că altfel te dau în judecată, pentru că esti homofob și nu mi-ai respectat dreptul, pentru că eu sunt un Zeu!

Revenind la știre, Biden spune că „Ne vom asigura că tinerii LGBTQ+ sunt susținuți și protejați în campusurilor școlilor și colegiilor noastre prin Garantarea că studenții transgender au acces la facilități pe baza identității lor de gen”.

Biden va reinstaura politica dată de Obama, revocată de Administrația Trump-Pence, de a restabili accesul studenților transgender la sport, băi și vestiare în conformitate cu identitatea lor de gen. Biden va direcționa Departamentul de Educație să aplice și să verifice strict încălcările drepturilor civile ale elevilor transgender”.

Conform politicii lui Obama-Biden din 13 mai 2016, „Identitatea de gen se referă la simțul intern de gen al unui individ. Identitatea de gen a unei persoane poate fi diferită sau identică cu sexul persoanei atribuit la naștere”.

Așadar dacă un băiat se consideră în „interiorul” său fată, potrivit acestui „sentiment”, care psihologic se numește disforie de gen și se tratează pe măsură, băiatul este „fată” și are dreptul să se comporte, să fie asimilat ca „fată” și să folosească toate utilitățile pe care le folosesc și fetele la școală și în campusuri.

„Transgender îi descrie pe acei indivizi a căror identitate de gen este diferită de sexul care li s-a atribuit la naștere. Un bărbat transgender este cineva care se identifică a fi bărbat, dar căruia i s-a atribuit sexul feminin la naștere; o femeie transgender este cineva care se identifică a fi femeie, dar căreia i s-a atribuit sexul masculin la naștere”, prevede ordinul Obama-Biden.

„O școală poate oferi facilități separate în funcție de sex, dar trebuie să permită elevilor transgender accesul la astfel de facilități în concordanță cu identitatea lor de gen” – pe scurt, un băiat poate folosi dușurile fetelor în prezența lor.

%d blogeri au apreciat: