Clipul lui Călin Georgescu care a pornit un mare scandal

De ce?
De ce?

Am urmărit acest clip al domnului Călin Georgescu și putem spune că nu este nimic eroant în el. Dar, trăim în vremuri în care nu mai ai voie să spui adevărul, pentru că ești considerat nebun, fascist, extremist, anti-popor, anti-guvern, rebel, rus, conspiraționist și multe altele.

Cam acestea sunt doar câteva din acele scuze folosite de cei care au mai puțin de jumatate de  neuron cu care să gândească și fac ce face o turmă. Dacă turma se aruncă de pe un pod pentru că este bine, hop și restul. Acele persoane nu își rezervă nici două minute pentru a verifica o informație propagata la televiziunile din țara asta. Revenind la domnului Călin Georgescu, mai jos aveți pe scurt cine este acesta și de ce ar fi propabil cel mai bun premier pentru această țară.

Călin Georgescu este espert în domeniul dezvoltării durabile, care are o experienţă de peste 15 ani în cadrul structurilor ONU și reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România. Acesta a mai fost consilier la Ministerului Mediului, director al Departamentului Organizaţiilor Economice Internaţionale din Ministerul Afacerilor Externe şi fost secretar general al Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma. Acesta este de asemena autorul proiectului de țară „Hrană, Apă, Energie”.

%d blogeri au apreciat: