Ești sau ai fost obligat să te vaccinezi de angajator sau de medic? Iată ce trebuie să faci!

Între prostie și abuz, suntem obligați să ne vaccinăm, deoarece ni se impun condiții la locul de muncă sau de către alte instituții.
Între prostie și abuz, suntem obligați să ne vaccinăm, deoarece ni se impun condiții la locul de muncă sau de către alte instituții.

Urăarind subiectul vaccinări și condițiilor abuzive impuse de anumiți medici și angajatori, am dat probabil peste cel mai bun sfat. Așadar iată cum ai putea scăpa de această impunere obligatorie de vaccinare, chiar dacă ni s-a spus că nu este obligatoriu să te vacinezi.

Vă obligă angajatorul sau medicul de familie să vă vaccinați? E un abuz, desigur. Vă temeți că veți fi concediați sau nu veți primi asistență medicală? Soluția este simplă: o condiționare se anulează cu o altă condiționare! Puneți doctorul și managerul să semneze pe propria răspundere că administrarea vaccinului nu va avea efecte adverse asupra sănătății dvs. În caz contrar vă va despăgubi cu 1 milion de euro. Dacă sunteți mai mulți care procedați similar, va renunța la idee. Un proces colectiv e coșmarul oricărui angajator. Dacă sunteți singur, atunci va trebui să vă luați niște măsuri de prevedere prin care ulterior să puteți demonstra că dvs. ați dorit să vă vaccinați, dar nu vi s-au acceptat condițiile asiguratorii, deci medicul sau angajatorul dvs. e bun de plată.
Ieșiți din paradigma lui „Vai de mine, ce mă fac!?” 😉🙃
Ne sfătuiește doamna Gabriela pe Facebook, al cărui nume nu îl voia da complet, din cauza condițiilor GDPR.
Voi ce părere aveți? Vreți să vă vaccinați?
%d blogeri au apreciat: