Mesajul AGREGAT.ro către AUR!

Sper ca partidul AUR să facă ce a promis în campanie!
Sper ca partidul AUR să facă ce a promis în campanie!

În primul rând ce este AGREGAT.ro? Acesta este un site de știri, realizat din cauza frustrărilor și din cauza faptului că ne-am săturat de toate acele site-uri care promovează fake news și care nu mai au integritate jurnalistică. Personal m-am săturat de acei jurnaliști care nu mai au respect față de ei și de această meserie, acei jurnaliști care fac ce spune tătuca de sus și nu pot gândi pentru ei. Eu am aproape 12 ani de jurnalism, nu pe domeniu politic/economic, dar am urmărit mereu de aproape aceste subiecte, chiar dacă până acum nu am spus nimic oficial, însă această perioadă prin care trecem și abuzurile care se fac, mi-a dat acel brânci de la spate și astfel am realizat acest site.

Am lucrat 9 ani in televiziune, ca jurnalist, cameraman, editor, sunetist, director de imagine, regizor, realizând filme de scurt metraj, însă mereu am evitat să apar în public, nu mi-au placut scadalurile, deși am fost șicanat pe Facebook de către publicațiile concurente din domeniu meu principal de activitate, însă AUR mi-a dat inspirația pentru a realiza acest site. Nu îmi este frică de nimeni, iar acest lucru se poate observa din tonul articolele pe care le scriu. Sunt un om direct, îmi place corectitudinea, nu suport minciuna, nu suport oamenii care nu se informează și cred ceea ce li se spune, nu sunt genul „crede și nu cerceta”, iar acest aspect îi deranjează inclusiv pe cei apropiați mie, dar nu mă voi schimba, am integritate jurnalistică, nu mă înjosesc pentru nimic în lume, așa cum au ajuns alții să o facă.

Este păcat ceea ce se întâmplă în această țară, dar și în lume. Cei care sunt de partea adevărului sunt catalogați ca fiind ruși, extremiști, conspiraționiști, fake news și alte jigniri. Vedeți exemplu cum sunt tratați cei din AUR, vedem cum sunt batjocoriți pe la diverse televiziuni și publicații. Aceleași publicații și televiziuni care nu au curaj să arate știrile care nu se pretează planului lor, toți respectă rețeta de a induce oamenii în eroare, din păcate, iar nimeni nu îi trage la răspundere și nimeni nu îi critică. Ei bine eu nu voi sări peste ei, voi face articole cu ceea ce am văzut și am întâmpinat cât timp am lucrat în televiziune.

Revenind la AUR, sper din tot sufletul să nu ne dezamăgească! Să facă tot ceea ce se poate, pentru a încerca să îndrepte această țară, care în acest timp este în moarte clinică, iar în 2025 va fi moartă. În acest moment este trist să vezi că doar un singur partid încearcă să facă ceva pentru popor.

Ce vreau de la AUR? Personal aș vrea să devină realitate proiectul domnului Călin Georgescu – Hrană, Apă, Energie. Să se facă neapărat ceva cu recuperatorii de creanțe, care de mulți ani abuzează și își bat joc de oameni, iar din surse se știe faptul că anumiți politicieni conduc astfel de firme și birouri de recuperări de creanțe și datorii.

Sper să se rezolve cu problema educației în mediul rural, unde sunt școli care cad, au wc-uri în curte, iar abandonul școlar este aproape de 100%.

Să se facă ceva în privința firmelor care nu își mai pot achita ratele la banci, după ce activitatea lor a fost afectată de criza sanitară, fiind mii de firme la nivel național cu această problemă. Să fie trași la răspundere cei care au furat banii publici și sunt urmăriți penali, însă nu se face nimic.

Mâncare pentru cei nevoiași, în acest moment se derulează un proiect prin care se oferă 180 lei pe lună, timp 4 luni, cu un total de 720 lei e un card, 40 lei maxim pe zi, însă deja au intrat băieții deștepți pe fir și oferă o mizerie de mâncare la acei oameni, care în realitate nu face mai mult de 12/14 lei, în condițiile în care pe Dorobanți, la o cârciumă, meniul zilei este 19 lei! Iar acea mîncare este și comestibilă! Voi reveni cu un articol separat pe aceasă temă.

Aceste lucruri sper să se întâmple în următoarele 12 luni, sunt realist că nu se pot realiza într-o zi. Dar cel puțin să se ia în calcul și să se înceapă procedura, iar acest mesaj să fie înțeles și văzut de cine trebuie.

%d blogeri au apreciat: