melania trump

Prima doamnă a Statelor Unite transmite un mesaj de rămas bun pe Twitter

Prima Doamnă, Melania Trump își ia rămas bun de la americani.
Prima Doamnă, Melania Trump își ia rămas bun de la americani.

În dimineața de 18 ianuarie 2021, Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, transmite pe Twitter mesajul său de rămas bun. A fost o onoare pentru dânsa să servească țara în calitate de Primă Doamnă și mulțumește tuturor, împreună cu soțul său Donald Trump, pentru tot acest timp, toate experiențele pe care le-a avut în toată această perioadă, precum și pentru amabilitatea multora față de ei. Să vedem:

„Dragii mei compatrioți americani,

A fost cea mai mare onoare a vieții mele să servesc ca Primă Doamnă a Statelor Unite. M-au inspirat foarte mulți americani din întreaga țară care au ridicat nivelul comunităților noastre prin bunătatea și curajul lor.

Ultimii doi ani au fost de neuitat, pe măsură ce Donald și cum mine încheiăm timpul nostru la Casa Albă. Mă gândesc la toți cei pe care i-am găzduit în inima mea și la incredibila lor poveste de iubire, patriotism și determinare. Am privit chipurile soldaților tineri curajoși care mi-au mărturisit mândri cât de mult iubesc să-și servească țara. Voi, fiecare membru în serviciu și fiecare familie de militari, sunteți eroi! Veți fi mereu în gândurile mele, în rugăciunile mele.

Mă gândesc la toți ofițerii de poliție care ne-au întâmpinat oriunde ne-am dus. La orice oră, în fiecare zi, sunt de pază pentru a păstra legea, ordinea și siguranța în comunitățile lor. Suntem profund recunoscători lor.

Am fost mișcată de copiii pe care i-am vizitat în spitale și în orfelinate. Chiar dacă se luptă cu boli dificile sau se confruntă cu provocări ne aduc atâta bucurie tuturor celor care îi întâlnim.

Îmi aduc aminte de mamele care se luptau cu dependența de opioide și au depășit greutăți incredibile din dragostea pentru copiilor lor…”

Mai multe puteți vedea în clipul de mai jos.

%d blogeri au apreciat: