joe biden

Șah-mat pentru coruptul Biden, noi documente dezvăluite

Ceasul ticăie.. este oare sfârșitul acestui individ ca și oficial al Statelor Unite? Rămâne de văzut.
Ceasul ticăie.. este oare sfârșitul acestui individ ca și oficial al Statelor Unite? Rămâne de văzut.

Un denunțător din partea Marinei Americane, Anthony Bobulinski, și fost partener de afaceri al lui Hunter Biden a făcut o dezvăluire pe platforma de streaming Rumble cu privire la noile dezvăluiri și documente ce-l incriminează pe fostul vicepreședinte Biden și afacerile sale corupte, în special cele din Ucraina și China, realizate împreună cu câțiva membri ai familiei sale și mai exact cu fratele său Jim Biden și cu fiul Hunter Biden.

Au ieșit la iveală e-mail-uri, chat-uri de WhatsApp, acorduri semnate, documente și alte dovezi. De exemplu, afacerea Sino-Hawk în care sunt implicați și oameni de afaceri chinezi din domeniul petrolier este una dintre ele. Joe Biden a spus că nu avea cunoștință despre aceste implicări ale fiului său.

Într-o declarație adresată jurnalistilor joi, Anthony Bobulinski a spus că în 2017 Hunter Biden și-a consultat tatăl cu privire la un business venture planificat cu compania petrolieră chineză CEFC China Energy Co. pentru a investi în SUA și în alte părți. Domnul Bobulinski a fost, de asemenea, partener, conform The Wall Street Journal.

Joe Biden declara până nu de mult că nu discuta probleme de afaceri cu fiul său, ceea ce s-a dovedit a fi fals, dat fiind faptul că au fost descoperite și dezvăluite conversațiile dintre cei doi pe diferite platforme de chat.

%d blogeri au apreciat: