Streinu Cercel își dă cu părerea – Până când va trebui să purtăm masca

Fă vaccinul, dar poartă mască ca te poți infecta oricum...
Fă vaccinul, dar poartă mască ca te poți infecta oricum...

Profesorul Cercel, care mai bine se lasă de meserie, susține că masca de protecție va trebui neapărat purtată până în 2023, dacă nu, chiar și persoanele vaccinate riscă să se infecteze din nou, adică vaccinul este fix zero, și le pot infecta la rândul lor și pe cele care nu s-au vaccinat.

 

Teoretic, după a doua doză, la şapte zile deja putem fluiera liniştiţi că nu mai suntem la risc să dezvoltăm infecţii severe cu noul coronavirus. Dar, atenţie, masca va rămâne obligatorie în continuare (…) până în 2023, pentru că acest vaccin ne protejează pe dinăuntru, nu ne protejează şi la nivelul mucoaselor, astfel încât, dacă dăm masca jos şi renunţăm la ea, avem toate şansele să luăm un virus pe care noi pe urmă să îl dăm mai departe unor persoane care nu sunt imunizate şi o să generăm în continuare îmbolnăviri.

Cometa ştim că are o coadă care este lungă, acea coadă este şi coada pandemiei şi ca atare vor fi cazuri până se vor împuţina suficient de mult astfel încât să putem considera că virusul a ieşit din circuitul biologic normal.

Nu e nevoie să staţi în carantină, este nevoie să vă monitorizaţi. Măsurile de precauţie de până acum ar trebui menţinute şi chiar întărite, pentru ca aceste două elemente – imunizarea prin vaccinare, respectiv măsurile de protecţie – împreună să ducă la reducerea circulaţiei foarte rapide a acestui virus în populaţie.

Ce va fi peste un an nu ştiu, de aceea trebuie să ne grăbim ca în cursul acestui an să vaccinăm tot ce se poate vaccina şi într-un pas alert în aşa fel încât să imunizăm cât mai multă populaţie şi încercăm să scoatem virusul din circulaţie

A declarat Streinu-Cercel.

Reputatul savant aviaro-porcin, care declara la acea vreme că vom muri milioane de la acele gripe animale, ne învață că vaccinul este inutil, dar trebuie făcut, chiar de două ori pentru ca imunizarea să funcționeaze, dar nici așa nu funcționează! Pei bă! Tu îți bați joc de oameni? Cois, bagă-ți capul în minți!

%d blogeri au apreciat: