Tudor Gheorghe – „…cei nevaccinați puteți muri în liniște” – Și tu poți să mori la fel!

S-a terminat cu tine!
S-a terminat cu tine!

Tudor Gheorghe a declarat că cei care nu sunt vaccinați, să moară în liniște! Aceste declarații absurde au fost făcute în direct pe News România, în cadrul emisiunii România Unită

Acest frustrat, spune că are încredere deplină în ceea ce se spune la televizor, deși exista mulți medici care au demonstrat contratriul, da ne referim aici la plandemie și vaxinare. Toti acei medici, care au veniti cu date științifice solide, au fost cenzurați peste tot. Orice și oricine este împotriva plandemiei este cenzurat. Acest Tudor Gheorghe, care are creierul spălat cu apă din Dâmbovița, își permite să facă aceste declarații absurde și pe langă se și contrazice. Spune că s-a vaxinat cu toate dozele și dacă este nevoie va mai face deoarece are încredere că este protejat și tot el declară ca îi este frică de cei care nu sunt vaxinați.

Pei cum vine asta? Spui ca ai încredere în vaxinare, dar după declari că îți este frică de cei care nu sunt vaxinați? Bo$$, ești dus cu capul? Te-ai prăjit? Ti-a sărit creierul cand ai dat în gropi cu mașina? Apoi declari că cei care nu vor să se vaxineze, să moară în liniște? Atat de nesimțit? Cum îtî permiți să spui așa ceva? Tocmai ți-ai arătat adevarata față! Din acest moment nu mai faci parte din tot ce înseamna cultura și istoria din România! Când o să mori tu, poate te aruncă și pe tine dezbracat, într-un sac în groapă, fără slujbă bisericească.

Îți urez vaxinare plăcuta! Poate data viitoare te înțepi direct în creier cu acel ser, se zvonește că așa e și mai eficient! Ia încearcă, daca tot ai încredere!

%d blogeri au apreciat: