Un nou proiect AUR: Cerem să construiască autostrada Moldovei în maxim 3 ani!

Va deveni acest proiect realitate?
Va deveni acest proiect realitate?

Partidul AUR a inițiat un proiect de lege prin care cere aprobarea obiectivului de investiţii pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere „Autostrada A7- Siret – Suceava – Dolhasca – Paşcani – Bacau – Focşani – Buzău – Ploieşti- Bucureşti”. În acest context, AUR vrea să oblige Guvernul să finalizeze proiectul în doar 3 ani.

Autostrada A7, denumită Autostrada Moldovei sau Autostrada Unirii Principatelor Române este o autostradă aflată în construcţie în România, dar care nu are termen de realizare clar definit. În documentele CNAIR, la stadiul execuţiei lucrărilor apare cuvântul planificat, ceea ce poate să însemne că realizarea va fi amânată la nesfârşit.

Este necesară o lege pentru a institui un sistem de control permanent şi sustenabil din partea reprezentanţilor cetăţenilor în Parlamentul României, care să fie pe deplin operaţional şi predictibil şi care să încurajeze creşterea ratei de investiţii în regiune

Scrie în noul proiect de lege.

Autostrada A7 va relua traficul pe ruta Nord-Sud, acolo unde se sunt cele mai mari valori ale traficului din regiune şi care în prezent se desfăşoară pe DN2/E85.

%d blogeri au apreciat: