Vaccinul mortal face prima victimă în România! Arafat nu știe ce să mai mintă!

Vaccinul face noi victime! Minciuna are picioare scurte!
Vaccinul face noi victime! Minciuna are picioare scurte!

Deși Norvegia, SUA, Germania și Franța anunță aproape zilnic că mor persoane din cauza vaccinului, doar în România nu se moare de la el, conform lui Arafat, însă dacă murea de cauze naturale, automat era încadrat ca mort de virus. Păi cum facem? Ne hotărâm de la ce mai mor oamenii? Se pare că nu mai merge cu minciuna!

Nu știu cazul, dar daca Comitetul pentru coordonarea vaccinării s-a pronunțat, înseamnă că ei știu mai multe date despre împrejurările decesului.

A mai fost o știre acum câteva zile despre o persoană care a decedat la doua zile. Era vorba de un infarct, care nu putea fi corelat cu administrarea vaccinului.

Din păcate se poate intâmpla, vaccinezi și se intâmplă decesul.

Dacă DSP a declarat, înseamnă că au date concrete. Faptul ca decesul apărut la o zi de la vaccinare înseamnă că nu e corelat cu vaccinarea.

A declarat Raed Arafat, în exclusivitate, vineri seară, la „Legile puterii”.

Comitetul de coordonare a campaniei de vaccinare a spus anunțat vineri:

În jurul orei 19.00, Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, cunoscută cu multiple afecțiuni cronice.

Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID-19 în cursul zilei, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău. În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Aceasta a fost ulterior transportată la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a aceluiași spital, unde a intrat în stop cardio-respirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, evenimentul coincident este definit ca „evenimentul produs după vaccinare, care nu este provocat de vaccin sau de administrarea acestuia”, a mai transmis CNCAV.

 

%d blogeri au apreciat: