vaccinare, covid-19, vaccinare anti-covid

Vaccinul românesc respins de mafia guvernamentală! Deși este mai bun decât restul!

Un vaccin eficient nu este profitabil pentru nimeni! De ce guvernul îl respinge pe cel fabricat în România?
Un vaccin eficient nu este profitabil pentru nimeni! De ce guvernul îl respinge pe cel fabricat în România?

În România s-a produs un vaccin eficient, dar care nu este susținut de guvern! De ce? Pentru că nu mai pot profita!

Niciunul dintre vaccinurile la care se lucrează acum la nivel mondial nu va avea eficiența vaccinului românesc. Și asta pentru că tehnologia Institutului „OncoGen” din Timișoara creează imunitate celulară, care persistă peste 11 ani, în timp ce imunitatea pe bază de anticorpi, folosită de cei care lucrează la vaccin, protejează doar câteva luni. (Prof. dr. Virgil Păunescu, Institutului OncoGen).

România s-ar putea clasa în vârful cercetării medicale dacă ar finaliza vaccinul anti-Covid. Tehnologia românească are o cu totul altă abordare, fapt care va asigura o protecție pe o perioadă îndelungată. Probabil acesta este și motivul pentru care vaccinul românesc este sabotat din toate părțile, dar mai ales de către cei aflați la guvernare, care refuză să finanțeze poate cel mai important proiect al țării.

Așteptăm finanțare și, cu cât trece timpul, cu atât datele care apar în literatura de specialitate arată că vaccinul la care lucrăm noi are toate șansele să fie cel mai reușit. Toate cercetările arată că imunitatea bazată pe anticorpi nu ține mult timp, iar vaccinul nostru, bazat pe imunitate celulară, extrapolând datele celor care l-au dezvoltat în cancer, are o memorie de cel puțin 11 ani. Imunitatea umorală, cea care produce anticorpi, protejează doar câteva luni. De altfel, cei de la Astrazeneca au și anunțat că este posibil ca viitorul vaccin să fie repetat după un an de zile. Imunitatea are două componente, una bazată pe anticorpi, în principiu, și o componentă bazată pe celule. În cancer, de exemplu, dacă dezvolți anticorpi, mori repede, pentru că anticorpii nu pot omorî celulele tumorale. Imunitatea celulară, în T.B.C., de exemplu, este foarte importantă, pentru că se răspunde cu limfocite T citotoxice. Aceste limfocite distrug celulele care sunt defecte, fie că au un virus în interior și virusul ăla se multiplică, fie că au o tumoră. La fel va funcționa și în cazul Covid.

Cei mai norocoși sunt, se pare, asimptomaticii și cei cu forme ușoare ale bolii, au constatat cercetătorii suedezi, pentru că aceștia au răspuns cu imunitatea celulară. ”De curând a apărut un articol într-o publicație medicală suedeză de prestigiu, care a arătat că toate cazurile asimptomatice și ușoare au răspuns prin imunitate celulară și toate cazurile grave au răspuns prin imunitate umorală, prin anticorpi. Altfel spus, un organism care răspunde corect, răspunde cu imunitate celulară. Noi am tot repetat acest lucru, că în niciuna dintre infecțiile cu virusul A.R.N. din această categorie de coronavirus nu s-au obținut vaccinuri. Și nu s-au obținut pentru că toate platformele, tehnologiile care urmăresc rezolvarea acestei probleme se bazează pe vaccinuri care duceau la dezvoltarea de anticorpi și anticorpii nu sunt eficienți în cazul acestor boli.

Un vaccin cu efect pe 11 ani nu este rentabil pentru marile companii

Sunt viruși în care anticorpii sunt eficienți, cum este și cazul gripei, dar problema este că mutațiile de la un sezon la altul sunt atât de mari încât trebuie, de fiecare dată, un alt vaccin, arată prof.dr.Virgil Păunescu. Acesta susține că și în cazul coronavirusului, tipul care circulă în prezent este o formă care a dezlocuit total forma inițială din Wuhan. ”Noi am făcut o analiză pe cele 112 secvențializări de la diverși pacienți din lume. Nici în România nu mai circulă varianta Wuhan inițial, ci o variantă nouă care circulă în toată lumea și care produce o cantitate virală mult mai mare și are un nivel de contagiune mai mare. Înlocuirea variantei vechi s-a produs în decurs de o lună, mai exact în aprilie 2020.

%d blogeri au apreciat: